14/2/18

VISITA AL MAC INSULAR

Ahir dia 12 de febrer, anàrem d'excursió a Bunyola. Visitàrem l'empresa MAC Insular. Es tracta d'una empresa de reciclatge d'electrodomèstics i aparells voluminosos. 
Per començar la visita ens posaren un vídeo que ens explicava a què es dedica MAC Insular.
Acabat el vídeo ens poguérem fer fotos en un "photocall". Allà hi havia aparells electrònics i mobles que havien trobat al fems.
Abans de realitzar la visita a les instal·lacions poguérem pintar una bossa de roba. Totes varen quedar ben acolorides i divertides. Per poder fer la visita ens feren posar un  guardapits taronja que posava "visitant".
Aquesta visita ha estat molt interessant perquè així ja sabeu que passa amb aparells grossos, electrodomèstics,... que se espatllen. 
És molt important reciclar.

Aina Morro


Avui els alumnes de 5è i 6è de l'escola han fet una visita a MAC Insular. La monitora Clàudia ens ha posat un vídeo de com hem de reciclar les coses.
Després hem anat a veure com feien feina, com separaven els materials dels electrodomèstics. Ens varen explicar que les geleres tenen un gas perillós. També ens digueren que les televisions, ràdios,... les enviaven a la península.
Finalment vàrem pujar a una petita sal per veure com fan feina.

Paula Cerdà